Bliv værtsfamilie

At give unge musiktalenter modet og troen på en karriere som kunstner tilbage i forlængelse af coronapandemien er ved siden af selve konkurrencen et af hovedformålene med dette års udgave af Carl Nielsen Internationale Konkurrence. 72 musikere fra hele verden er inviteret til at deltage i den traditionsrige musikkonkurrence i Odense, som løber af stablen i perioden 31. marts til 10. april 2022.

I de forgangne år har konkurrencen sørget for at indkvartere konkurrencedeltagerne på hotel, så længe de var med i konkurrencen. Det betød, at mange af de unge musikere rejste hjem efter blot et par dage i Odense, efterhånden som de ikke kvalificerede sig til de næste runder. Konkurrencens nye tiltag Espansiva!, et workshop- og coachingprogram, finder sted under hele konkurrencen. Det er derfor meget vigtigt for alle deltagerne, at de har mulighed for at blive i Odense, selv om de ikke længere er med i selve konkurrencen.

Hvad kræves der?

Carl Nielsen International Competition søger derfor værtsfamilier i Odense, som er interesseret i at huse en eller flere konkurrencedeltagere i konkurrenceperioden. Tidligste ankomst er onsdag d. 30. marts og afrejse er senest mandag d. 11. april 2022. Kravet til værtsfamilien er, at man stiller et værelse med en seng til rådighed, byder på morgenmad og vejleder om transporten til Odense Koncerthus. Frokost skal deltageren selv sørge for, og konkurrencen tilbyder aftensmad til alle deltagere på Anarkist Beer and Food Lab. Værtsfamilien skal påregne, at deltageren gerne vil øve på sit instrument – det kan være flere timer om dagen.

Hvad får jeg til gengæld?

Et værtskab er en unik mulighed for at stifte bekendtskab med en ung, talentfuld musiker og støtte op om hans eller hendes kunstneriske udvikling og karriere. Til gengæld for værtskabet modtager værtsfamilien to partoutbilletter til alle aktiviteter med offentlig adgang, ligesom værtsfamilien bliver inviteret til afslutningsfesten i Odense Koncerthus søndag d. 10. april om aftenen. Se programmet nedenfor.

Hvad skal jeg gøre for at blive vært?

Skriv en e-mail hurtigst muligt til konkurrencens projektleder Finn Schumacker på finns@odense.dk, hvor du også kan stille spørgsmål til værtskabet og konkurrencen.